Társasjátékok mindenkinek

Társasjátékvarázs

Társasjátékvarázs

5 játék, amivel érdemes játszani nők napján

2017. március 06. - Kaland-Játék-Kockázat

regi_kepeslap.jpgSzerdán ismét nők napja lesz és ha szeretnéd valami igazán személyes élménnyel meglepni a párod, akkor a kötelező virág és csoki átadás után társasozzatok egyet! Jöjjön most öt játék, amivel érdemes március nyolcadikán (is) játszani!

5. Camel Up

Bár alapjában véve a tevefutam egy partijáték sok játékosnak, de nyugodtan üljél le a barátnőddel kettesben kipróbálni! Így kiszámíthatóbb egy fokkal és több akciótok is lesz egy körben. Természetesen ne vegyétek komolyan és ne is agyaljatok rajta órákat, csak pörgősen, vidáman nyomjátok!

4. Muffins (Muffinki)

Gyorsasági reflex játék szemet gyönyörködtető muffinokkal, amik ráadásul nem is hizlalnak, mint az ajándék csokoládék. Dobnod kell két kockával és a kidobott színnek megfelelő muffint kell minél gyorsabban megtalálnotok. Házi szabály: a játék végén a begyűjtött lapokat be lehetne cserélni valamire kis apróságra!

muffins.jpg

 

 

 

3. Colt Express

Egy másik partijáték, amit ki lehet próbálni nyugodtan kettesben is! Válasszatok egy férfi és egy női karaktert eme jeles nap alkalmából! Házi szabály: rakjatok csak négy (különböző) zsákmányt a vonatokra! A párodnak meg kell szereznie őket, mindegyik zsákmány más valós ajándéknak felel meg (csoki, virág, masszázs, wellness hétvége, stb.).

2. Cottage Garden

Ültess virágot a pároddal! Ha nincs igazi kertetek ez egy kényelmes megoldás és még a kezedet sem kell összeföldezned. A tetrisz alakú virágokat egy üres kertbe  kell elültetnetek, hogy minél kevesebb szabad rész maradjon. Aranyos grafikájú, hangulatos játék.

cottage_garden.jpg

 

 

 

1. Love Letter

Mivel tudnád jobban kifejezni a párod iránti érzéseidet, mint egy szerelmes levéllel? Ketten is élvezhető vicces, pörgős, rövid játékról van szó. Három perc alatt is lemehet egy kör és máris kezdődhet az új. Létezik belőle batmanes és hobbitos verzió is.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarsasjatekvarazs.blog.hu/api/trackback/id/tr5012316333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása